BRR 2023 och snart Kullamannen

För en dryg månad sedan, medans det fortfarande var skönt och relativt varmt höstväder, avgjordes årets BRR i Västerås. I år var det ett ovanligt litet startfält men trots det fick vi fyra nya västägare och en som genomfört utmaningen för andra gången.

Anders Hansson, Daniel Larsson, Christofer Wahlman och Niklas Halldén gick i mål på sitt 4:e 100 miles lopp och Kicki Solender blev den 8:e genom tiderna att genomföra denna challenge för 2:a gången, stort grattis till er alla.

Än så länge är det bara en som gjort det mer än 2 gånger, Sofia Kay som gjort det 4 gånger!! Är det någon mer som funderar på att ta upp kampen igen?

Om bara några dagar är det dags för Kullamannen och årets sista 100 miles lopp i denna challenge. Inför helgen lovar väderprognosen någonting helt annat än varmt höstväder, det utlovas hårda vindar, få plusgrader och regn på Kullaberg, precis som det skall vara.

Det är fyra nya kandidater som ställer sig på startlinjen för att utmana berget och vädret för att försöka gå i mål och erövra västen. Lycka till Daniel Andersson, Jonas Bergström, Juha Kamppinen och Oscar Adielsson.

Lämna en kommentar